Du vet att du kanske vill ha bra tandvård men tills du kanske slutar med din rädsla för tandläkare kan det få dig att skjuta upp dessa möten.

Du vill hålla dina tänder i bra form, men din tandläkarfobi innebär att du verkligen är rädd för att ha en kropp som sticker och sticker i tandläkare limhamn munnen, för att sedan få dig att slurpa ner någon form av fluorsnobb som gillar en blandning mellan tuggummi och Tylenol.

Avsluta din oro med tandläkare

Ett sätt att stödja stoppfasader los angeles din rädsla för tandläkare skulle vara att be att få “sättas under” medan de borrar bort. På så sätt, när narkosen har börjat fungera, kommer du att vara medvetslös medan din tandläkare gör sitt arbete. Detta kan fungera men det är en seriös lösning – en som du faktiskt bara bör överväga om du inte har tid att reda ut någon annan lösning för din tandläkarfobi. Och du kan behöva byta tandläkare eftersom inte alla är behöriga att utföra denna typ av operation.

Ytterligare ett sätt skulle vara att ta en betrodd kompis med dig för att praktiskt taget hålla din hand trots att tandläkaren sköter sin plikt.

När du har mer tid tillgänglig kan du stoppa din rädsla för tandläkare i deras spår genom att använda det gamla konstverket hypnos.

Att besöka tandläkaren är aldrig roligt. När allt kommer omkring, vem skulle frivilligt besöka lägga sig på en plats med en tandläkare som skrapar och knuffar iväg på dina viktiga tänder? Ibland till och med att tänka på ett besök hos tandläkaren skulle du få din rädsla för tandläkare. Du börjar tänka på håligheter, fyllningar, borrar, nålar. Och din tandläkarfobi dyker upp med full energi!

Genom hypnos kan du stoppa din rädsla för tandläkare och låta en utbildad professionell hjälpa dig att hålla dina tänder i perfekt skick. Din tandvårdsfobi kommer sannolikt att förvisas till förr, var den än hör hemma.