Expert er et mærke, der kun er lavet til Sears. Tømrer-enheder blev tilføjet til deres linje af kraft-enheder i 1926. sammenling håndværkerpriser Nogle få organisationer ægte har lavet enheder til mærkenavnet. Du kan se, hvilken organisation der har gjort enheden afhængig af præfikset for modelnummeret på de mere etablerede apparater. Specialist tilbyder et par bordsave i skiftende størrelser og omkostninger for at passe til forskellige kunders krav.

1. 10-tommer bordsav med stativ – Dette er den mindste model Craftsman tilbyder i en bordsav. Denne model har en mere beskeden 13-amp motor. Stativet er ikke praktisk og skal forhindre slingring. Geringskontrollen har forudindstillede stop til de mest anerkendte punktsnit. Denne grundlæggende model er estimeret ideel til realkreditindehaveren, der udfører periodisk fritidsaktivitet til en udgift på $120.

2. 10-tommer kompakt bordsav-Denne Craftsman-bordsav har et sammenklappeligt stativ med hjul til enkel flytning, begyndende med ét arbejdssted og derefter til det næste. Tværsnit er glatte med et iboende geringsmål på det glidende geringsbord. Riveskæringer kan være en 30 tommer højre eller en 7-tommer venstre på glideskinnerne. Denne model har en 15-amp motor, indbygget oplagring, støvport og sortimentssæk og 1/32 skala for nøjagtige skøn på skinnerne. Denne model koster omkring $270.

3. Dygtig kompakt 10-tommer bordsav – For eksperten, der har mere arbejde at afslutte, er denne Craftsman bordsav mere robust til den tunge brug. Rivgrænsen er udvidet til en 33 tommer højre og en 30 tommer venstre. Denne model har desuden det glidende geringsbord, men dets geringshegn er større end gennemsnittet. Den har et implicit switchbord og monteringspakke til en senere udvidelse af en switch, forudsat at du har brug for det ekstra. Bordpladen med udvidelserne ude er 48″X32″. Denne ekspertmodel sælges for $450.