Pengenalan: Built in Oven Terbaik Untuk Dipertimbangkan Untuk Dapur Anda

Built in Oven yang terbaik untuk dipertimbangkan untuk dapur anda ialah GE Profile PEM31PSHSS, iaitu ketuhar elektrik yang berkapasiti 6.0 kaki padu, dan ia mempunyai ciri yang akan menjadikan memasak lebih mudah.

Ketuhar ini mempunyai bahagian dalam yang luas yang boleh digunakan untuk memasak apa sahaja daripada ayam belanda panggang hingga kaserol. Ia mengedarkan haba secara sama rata dan mempunyai kemasan keluli tahan karat di bahagian luar yang akan menjadikan dapur anda kelihatan lebih istimewa.

Built in Oven TERBAIK 2021

Ketuhar terbaik pada tahun 2018 mestilah KitchenAid Classic Plus 12-Inci Double Electric Wall Oven. Ketuhar ini mempunyai banyak ciri hebat yang menjadikannya ketuhar terbaik. Pertama sekali, ia mempunyai memasak perolakan dwi-suhu. Ini penting kerana anda boleh membuat makanan anda masak secara sekata apabila anda ingin memasak makanan yang berbeza pada masa yang sama. Masakan perolakan dua suhu KitchenAid menjadikan ketuhar ini lebih baik daripada ketuhar lain

Apakah Pelbagai Jenis Built in Oven?

 

Jenis Built in Oven yang paling biasa ialah ketuhar kabinet, ketuhar pelekap dinding dan tempat memasak.

-Ketuhar kabinet biasanya dipasang di dalam kabinet dapur. Ia biasanya jenis Built in Oven yang paling murah.

-Ketuhar pelekap dinding dipasang pada dinding atau ke dalam kabinet dapur. Ia lebih mahal daripada ketuhar kabinet, tetapi ia menawarkan lebih banyak ruang untuk memasak.

-Pemasak biasanya mempunyai dapur elektrik, bahagian atas seramik,

Ketuhar kabinet

-Lebih kecil daripada ketuhar berdiri bebas dan ia dipasang di kabinet dapur.

-Saiznya yang padat sesuai untuk dapur kecil atau untuk orang yang tidak banyak memasak.

-Ia tidak mempunyai bahagian atas dapur dan ketuhar biasanya elektrik.

-Ia lebih murah daripada ketuhar berdiri bebas, tetapi tidak menawarkan banyak ruang untuk memasak.

-Lebih murah daripada ketuhar berdiri bebas atau dipasang di dinding

Bagaimana untuk Memasang Ketuhar Atas Terbina Dalam?

Pasang Ketuhar Atas Terbina dalam

Built in Oven tidak mencukupi dan mesti disambungkan kepada kuasa elektrik. Keluarkan ketuhar dari kadbodnya dan letakkannya di tempat yang dikehendaki, yang sepatutnya berdekatan dengan saluran keluar elektrik.

– Buka bungkus kord ketuhar daripada pembungkusnya dan pasangkannya ke alur keluar.

– Berhati-hati suapkan kord melalui bukaan untuk sambungan elektrik ketuhar di bahagian belakang ketuhar. Jika tiada

Apakah Kelebihan Memasang Ketuhar Atas Terbina Dalam?

Ketuhar atas adalah jenis ketuhar yang paling biasa di dapur. Ketuhar biasanya digunakan untuk memasak atau membakar makanan, tetapi ia juga boleh digunakan untuk tujuan lain, seperti mengeringkan bunga atau membakar pai. Kebanyakan ketuhar mempunyai dua pintu, satu di bahagian atas dan satu di bahagian bawah, tetapi sesetengahnya hanya mempunyai satu pintu. Ketuhar atas selalunya dipasang di atas dapur atau .Built in Oven

Terdapat banyak sebab untuk memasang ketuhar atas. Sebagai contoh, boleh jadi

Berapa Kos Memasang Built in Oven?

 

Kos ketuhar Built in Oven dalam berbeza-beza. Jenama yang paling mahal berharga sehingga $10,000, dengan yang paling mahal berharga $800.

Kos pemasangan profesional adalah antara $2,000 hingga $3,000.

Pengenalan: Apakah Built in Oven dan Apakah Ciri-Ciri Yang Perlu Saya Cari?

Built in Oven ialah unit serba lengkap, disepadukan sepenuhnya ke dalam kabinet dapur. Ia direka bentuk untuk digabungkan dengan gaya kabinet dan kabinet dapur. Built in Oven datang dalam pelbagai warna dan kemasan untuk dipadankan dengan gaya dapur.

Untuk diperakui oleh Jabatan Tenaga AS, Built in Oven mesti memenuhi garis panduan kecekapan tenaga yang ketat.

Built in Oven Terbaik Dan Harganya

 

Built in Oven Terbaik Dan Harganya

Harga Built in Ovenberbeza-beza bergantung pada saiz, gaya dan ciri.

Sesetengah jenama termasuk GE, Jenn-Air, Bosch, Whirlpool dan Dacor. Sesetengah jenama ini menawarkan jaminan pada oven mereka dengan jaminan yang lebih lama untuk julat yang lebih mahal.

Profil GE PGE9GSJES ialah satu langkah ke bawah dari model barisan teratas mereka dengan bahagian luar keluli tahan karat dan bahagian dalam batu tulis hitam

Built in Oven Bernilai Kegemaran Kami pada 2021

Jangan Bazirkan Wang Anda

Anda tidak perlu bersusah payah untuk mencari nilai terbaik untuk ketuhar pembakar anda. Oster TSSTTVPFO13S Digital Lighted Toaster Oven ialah kegemaran kami, dengan harga runcit hanya $69.99. Ketuhar 1800 watt mempunyai pad sentuh digital yang mudah digunakan dengan paparan digital, enam fungsi memasak, bahagian dalam keluli tahan karat dan penutupan automatik, menjadikan ketuhar pembakar roti ini pilihan yang sempurna untuk mana-mana dapur.

Kesimpulan: Memilih Built in Oven Terbaik atau Dapur Gas untuk Rumah anda

Kesimpulan artikel ini ialahBuilt in Oven atau dapur gas terbaik untuk rumah anda bergantung pada jenis dapur yang anda cari. Rangkaian oven terbina dalam terbaik ialah dapur gas atau dapur elektrik. Dapur gas terbaik ialah Built in Oven jika anda mencari julat melebihi 30 inci.