1. Σχεδιασμός ιστοσελίδας προσαρμοσμένης στο branding σας

Η ύπαρξη μίας ιστοσελίδας δε δίνει μόνο τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους αλλά και την προσωπικότητα τους και την εταιρική τους ταυτότητα. Η εταιρία έρχεται σε μία επαφή με ένα agency κατασκευής ιστοσελίδων ή eshop ώστε να αποφασίσουν μαζί το custom design της ιστοσελίδας και να δώσουν μία ιδιαίτερη “πινελιά” στην εταιρική παρουσίαση στο διαδίκτυο και όχι έτοιμα templates που αποτελούν φθηνές και δυσκίνητες λύσεις.

2. Βελτιστοποιημένη εμπειρία του καταναλωτή

Προσπαθώντας να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα που να φέρει αποτελέσματα στην επιχείρηση ( αγορές, εγγραφές σε φόρμες, κρατήσεις κ.α. ) ερχόμαστε σε συνεχή επαφή με την εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων ώστε να δημιουργήσουμε μία άρτια δομή βασισμένη στην εμπειρία του χρήστη. Περαιτέρω, θέλουμε να γνωρίζουμε ακριβώς τη διαδρομή που θα κάνει ο επισκέπτης ώστε να πραγματοποιήσει ένα action στον ιστότοπο μας. Ένα custom design και development μας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρουμε αυτό το σχέδιο σε μορφή digital με 100% απεικόνιση.

Συμπέρασμα: Σχεδιάστε έναν πελατοκεντρικό ιστότοπο που βοηθά τους επισκέπτες να πλοηγηθούν στον ιστότοπο εύκολα και να προβούν σε ενέργειες που παράγουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

3. Αυξημένη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης – Search Engine Optimization
Ένα άλλο πλεονέκτημα του προσαρμοσμένου σχεδιασμού ιστοτόπων είναι ότι επιτρέπει καλύτερη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ( SEO Friendly ). Ευτυχώς με ένα custom design & development, θα λάβετε βοήθεια όχι μόνο από προγραμματιστές ιστού αλλά και από ειδικούς στο SEO. Το τελευταίο εφαρμόζει βέλτιστες πρακτικές που θα βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης.

Μερικοί τρόποι με τους οποίους δίνουν στους προσαρμοσμένους ιστότοπους μια ώθηση με την πάροδο του χρόνου περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργία μεταδεδομένων, διευθύνσεων URL σελίδων, ετικετών εναλλακτικών για εικόνες και περιεχομένου ιστότοπου που ενσωματώνει σχετικές λέξεις-κλειδιά
  • Συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης για την εφαρμογή μιας αρχιτεκτονικής τοποθεσίας που είναι φιλική προς τον χρήστη και τα κινητά
  • Βοηθά στον προσδιορισμό ποιες σελίδες πρέπει να «ανιχνεύονται» από τις μηχανές αναζήτησης ή όχι
  • Εισαγωγή εσωτερικών συνδέσμων που βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη

4. Ικανότητα να εξελίσσεστε η εταιρία στο digital περιβάλλον

Τo custom design & development δίνει τη δυνατότητα της γρήγορης ανταπόκρισης της εταιρίας στις αλλαγές. Παρ’ όλο που αρχικά θα δημιουργηθεί μία άρτια αριχτεκτονική και δομή εξωγενείς παράγοντες μπορεί να χρειαστεί να επιφέρουν αλλαγές στην παρουσίαση της ιστοσελίδας. Έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα προγραμματιστών θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο και ο ανασχεδιασμός της ιστοσελίδας θα είναι παιχνίδι.

5. Ευελιξία με Φιλοξενία – Εταιρίες Hosting

Τέλος, το μειονέκτημα των ιστοσελίδων τύπου wix είναι ότι φιλοξενούνται σε συγκεκριμένες hosting εταιρίες με συγκεκριμένες υποδομές. Το όφελος του custom design & development είναι ότι οι εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων επιλέγουν την εταιρία hosting που θα χρησιμοποιήσουν.

  • Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας αρχείων και δεδομένων και προσαρμοσμένες τοποθεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
  • Άμεση απόδοση διακομιστή και παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας
  • Βελτιστοποιημένη ρύθμιση και διαμόρφωση για το CMS που έχετε επιλέξει
  • Εύκολη δημιουργία και ανάπτυξη περιβαλλόντων Staging
  • Ενοποίηση με άλλα εργαλεία και τεχνολογίες που διαφορετικά θα μπορούσαν να περιοριστούν